Panchakarma Kurophold
- en investering i livet

Panchakarma-kuren har en gennemgribende og dybtgående virkning og genopretter den naturlige balance i sind og krop.

 Kurbehandlingerne giver kroppen en blid og dybtgående udrensning gennem bl.a. oliemassage, varmebehandling og indre fysiologisk renselse. Sundhed, velvære, livskraft og overblik i tilværelsen, samt kvaliteten af fordøjelse og stofskifte øges efter udskillelse af ophobede affalds- og giftstoffer. Samtidigt styrkes kroppens evne til at regenerere og helbrede sig selv. Kuren modvirker tillige aldring.

"Ved at fjerne ophobede affalds- og giftstoffer fra kroppen genopretter Panchakarmabehandlingen kommunikationen gennem kroppens kanaler, de såkaldte srotas.

Dermed kan den biologiske intelligens strømme frit og uhindret, og fysiologien fungerer som en helhed.

Når kroppen én gang er bragt op på dette funktionsniveau, opretholder immunsystemet naturligt sin integritet på en helhedsmæssig måde.

Formålet med de ayurvediske behandlinger er at bringe hele naturens intelligens i anvendelse i den individuelle fysiologi." -Maharishi

Panchakarma kurophold anbefales som forebyggende og sundhedsfremmende behandling for personer med et godt helbred, og kan desuden med fordel gennemgås i tilfælde af en lang række problemer og lidelser, bl.a.:

Forhøjet blodtryk, andre kredsløbsforstyrrelser, vægtproblemer, allergi, stofskiftelidelser, rygsmerter, bihulebetændelse, astma, bronchitis, hovedpine, forstoppelse og menstruationsbesvær.

Panchakarma Kurophold
- omfatter fire trin

 1. Konsultation
  En Maharishi Ayur-Veda specialist sammensætter et personligt behandlingsprogram på grundlag af ayurvedisk pulsdiagnose, samtale og besvarelse af et detaljeret spørgeskema.
 2. Behandling hjemme
  Anbefalinger for kost og daglig rutine, som styrker fordøjelsen og stofskiftet, efterfulgt af behandling til indre udrensning.
 3. Behandling på Maharishi Ayur-Veda Sundhedscenter
  16 dage. Nærmere information på rfh.dk
  Tilmelding
  Tilmelding bør ske senest 4 uger før kuropholdet.
  Tilmelding direkte til Højskolen for Bevidsthedsudvikling på rfh.dk

Undervisning
Under kuropholdet får kurgæsterne undervisning i Maharishi Ayur-Vedas basale principper (herunder Panchakarmakurens virkningsmekanismer) samt praktisk viden om, hvordan man ved små justeringer i kost, motion, dags- og årstidsrutiner opnår mest mulig velvære, styrke og succes efter kuren.

Tilmelding
Tilmelding bør ske senest 4 uger før kuropholdet.
(klik for tilmeldingsskema i bunden af denne side)

Prøvebehandling
Før du bestemmer dig for et helt kurforløb, vil der være mulighed for en enkelt dag at få en prøvebehandling:

 • Massage 775 kr.
 • Massage og shirodhara (oliestrøm på panden) 1.225 kr.
 • Massage og svedana (urtedampbad) 1.225 kr.

Ret til ændringer forbeholdes.

Behandlingerne virker foryngende på hele organismen, herved fremmes:

 • Ungdommelighed 
 • Intelligens og kreativitet
 • Strålende og glansfuld hud 
 • Naturlig fordøjelse og appetit
 • Vægtnormalisering
 • Livskraft og glæde
 • Et godt immunforsvar
 • Styrke i sind og krop

 

massage_ryg_red.jpg (6568 bytes)

 

Verner Kok Jensen, salgskonsulent. Panchakarmakuren har generelt øget mit fysiske og mentale velbefindende til stor gavn for mine daglige præstationer. Specifikt har det været effektiv behandling mod nogle genstridige smerter i min ryg og nakke.

 

 

 

Lilian Funder, sekretær: Jeg gennemgik en 5-dages kur, mest p.gr.a. forhøjet blodtryk.
Resultatet var fantastisk. Blodtrykket blev normaliseret, andre småskavanker forsvandt og energien har siden været i top. Jeg kan varmt anbefale kuren.

 

 

Forside