Mor & Barn Program
- styrke, glæde og velvære efter fødslen

Maharishi Ayur-Veda Mor og Barn Programmet
hjælper barselskvinden til hurtigt at
komme til kræfter efter fødslen.

Formålet med Mor & Barn Programmet er at give nybagte mødre mulighed for hurtigt at komme til kræfter efter fødslen, så de har det fornødne overblik, en god intuition og er afslappede og glade, så følelserne for det nyfødte barn kan komme fuldt ud til udtryk. Barselsperioden er en dyrebar tid, som er meget kort og derfor bør hvert sekund nydes.

Mor & Barn Programmet omfatter de første 6 uger efter fødslen og er blevet udviklet for at afhjælpe en mangel i vor tids barselstilbud. Det offentlige sundhedssystem giver kun lidt opmærksomhed til moderens fysiologiske behov efter graviditet og fødsel. Der foregår imidlertid så megen genopbygning i kroppen i de første uger efter fødslen, som kræver utrolig meget energi.

Mor & Barn Programmet har en forebyggende effekt på efterfødsels-ubalancer

  • Fordøjelsesproblemer, luft i maven og vægtproblemer
  • Søvnbesvær og træthed
  • Ømhed i muskler og led
  • Fødselsdepression

Mor & Barn Programmet omfatter:

  • Massage i den nybagte mors eget hjem
  • Naturlige kosttilskud
  • Gode råd om kost og levevis
  • Babymassage

Denne kombination af behandling og vejledning understøtter kroppens naturlige regenererende mekanismer, så styrke og velbefindende bygges op indefra.

Massage
Det er en forudsætning, at barnet passes af en anden, så moderen kan føle sig fri til at slappe fuldstændig af under massagen, som varer ca. 1 time. Massagen består af blide strygninger og er meget behagelig, beroligende og afslappende.

De fysiologiske forandringer, som finder sted i barselsperioden: hormonforandringer, livmoderens sammentrækning mm. foregår lettere under hvile. Under massagen har kroppen rig lejlighed til at regenerere og slippe af med trætheden, så styrke og balance kan bygges op indefra.

Til massagen bruges varm olie, der er indkogt med urter, som balancerer og beroliger.

Efter massagen følges den nybagte mor ind i soveværelset, hvor hun puttes i seng med to varmedunke - under lænden og på maven. Det er vidunderligt at ligge her de næste 30 min. (eller længere, hvis hun falder i søvn) og nyde følelsen af velvære, som massagen har efterladt i kroppen. Varmedunkene spreder varme og harmoni til maveregionen, fordøjelses- og tarmsystemet og livmoderen, ja til hele kroppen.

Efter hvileperioden følger et varmt bad, hvor de urenheder og affaldsstoffer, som er løsnet under massagen og hvilen, kan komme ud af systemet.

Kosttilskud
Ayurvediske urtepræparater styrker og genopretter balance i sind og krop.

Kostvejledning
Du lærer, hvad du skal spise for at styrke din fysiologi, og hvad du skal undgå af hensyn til barnets fintfølende fordøjelsessystem, så kolik og lignende kan undgås.

Levevis
Råd mht. daglig rutine for mor og barn. Moderen bør få så megen hvile som overhovedet muligt de første uger efter fødslen. Undgå f.eks. for mange gæster, da den nye familie har brug for tid og ro til at lære hinanden at kende.

Babymassage
Ayurvedisk babymassage er en enkel, men dybtgående og afslappende massage. Både børn og forældre nyder den tætte og kærlige kontakt, og børnene bliver gladere og sundere og mere modstandsdygtige over for sygdom.


Vejl. priser for massage til den nybagte mor
Vi anbefaler min. 7-10 dages behandling, da erfaringen viser, at mødrene derved får et overskud og velbefindende, som kan nydes langt ind i barselsperioden.
Pris for 7 dages behandling: 6.700 kr. Herefter 900 kr. pr. dag.

Hvis du ikke har mulighed for at afsætte en uge til massagen, kan du også have glæde og et vist udbytte af f.eks. 4 dages behandling. Pris for 4 dage: 4.000 kr.

I priserne er inkl. 50 km kørsel pr. dag samt undervisning i babymassage.

Forhør dig gerne om priser, hvis du ønsker flere eller færre behandlingsdage.

Babymassage
Undervisning i babymassage  750 kr.

Maharishi Ayur-Veda Mor-Barn terapeuter
Anne Højer Christensen
Højelsevej 18, St. Salby, 4600 Køge
AnneHoejer@gmail.com
5123 1601

Mette Skov
Olaf Rudesvej 8 A, 8270 Højbjerg
8627 5025 - 3030 7173

Når moderen har overskud og livsglæde får barnet den bedst mulige start i livet.

 

Med Mor & Barn Programmet er det muligt at fjerne trætheden og genvinde styrke og overskud. Herved forebygges mange helbreds-problemer, som kan opstå, hvis kroppens balance ikke genoprettes efter fødslen

 

 

Erfaringer med Mor-Barn Program
Birgitta Liljekvist udtaler efter 14 dage med Mor & Barn Programmet: "Efter min første graviditet var jeg i en "tåge" af træthed i meget lang tid. Trætheden fra denne fødsel er borte - og det føles så skønt. Nu føler jeg klarhed og glæde."

Jannie Jørgensen: "Mor & Barn Programmets oliemassage gav mig en meget dybtgående ro, som gjorde, at jeg slappede fuldstændig af. Kroppen blev tung og mæt af velvære, som varede hele dagen. Massagen er blid, varm og rolig som en mors kærlige hænder."

Gertrud Andersen: "Jeg fik koncentreret hvile 1½ time hver dag og det var guld værd. Skulle der blive en anden gang, et nyt barn, ja så vil jeg igen investere i Mor & Barn Programmet, nyde det og bruge overskuddet til hele familiens bedste."

Erfaringer med babymassage
Rigmor og Erik Säfsten: " Vi har givet Christina oliemassage, siden hun var 10 dage gammel, og har nydt denne hyggestund hver eneste dag. Hendes øjne lyser af begejstring, og hun er i vældig godt humør. Man får en meget fin kontakt med sit barn, det føles som systematisk leg og kærtegn. En meget fin måde at nære kærligheden mellem forældre og barn på."

Bob Sagevid: "Vi giver Jim massage hver aften. Hans søvn bliver mere sammenhængende og roligere, hvilket også giver os en bedre søvn. Det er skønt for mig som far at give babymassage, Jim bliver så glad, han nyder det og griner og pludrer."

Lone Johannesen: "Jeg giver Christel massage hver formiddag, så har hun glæde af det resten af dagen. Efter en lang middagslur vågner hun frisk og veludhvilet og klarer resten af dagen med et smil. Desuden sover hun igennem hele natten. Det er min opfattelse, at massagen har givet Christel, der nu er 7 mdr. en mere harmonisk tilværelse."

Forside ]