Ædelstenslysterapi
-for sundhed og større velvære

Maharishi Ædelstenslysterapi er en effektiv ny behandling, der kombinerer en urgammel Vedisk viden om ædelstene med moderne teknologi. Ædelstenslysterapi skaber en blidt nærende indflydelse på de finere aspekter af sind og krop, opliver og styrker kroppens iboende intelligens og udvikler højere bevidsthedstilstande og fysisk sundhed.

Ifølge den Ayurvediske viden skaber hver ædelsten en udstråling af lys med specifikke gavnlige virkninger, som kan relateres til stenenes meget ordnede krystallinske struktur.

Maharishi Ædelstenslysterapi benytter 13 ædelstens-strålere. Inden første behandling tester man, hvilke der er egnet. Ædelstene har længe været anvendt på grund af deres helbredende egenskaber, da de er de ældste og mest forfinede dele af mineralriget.

For tusinder af år siden underviste Ayurveda lægen Charaka, i hvordan ædelstene kunne bruges til at forlænge ens levetid, samt fremme sundhed, rigdom, lykke og evnen til at opfylde ønsker. Ayurvediske tekster beskriver mantraer, ædelstene og urter som de tre grundlæggende veje til at støtte udviklingen af højere bevidsthedstilstande og perfekt sundhed. 

Pris
1. behandling 675 kr., efterfølgende behandlinger 450 kr. Pakke med 3 behandlinger 1.350 kr.  

Kontakt

Maharishi Ædelstenslysterapi-behandler   
Eva Bergmann
info@gemlight.dk 
36 98 06 88
www.gemlight.dkMaharishi Ædelstenslysterapi behandler
og Aroma teraput
Lisbet Nørgaard
lisbetn@speedymail.org
Giver behandlinger i Aarhus, København
og Sydsjælland
www.ædelstenslysterapi.dk
Part 2

Part 3

Erfaringer med Maharishi Ædelstenslysterapi

"Jeg har været meget glad for behandlingen med Ædelstenslysterapi. Inden behandlingen havde jeg meget ondt i ryggen; det har jeg ikke haft siden behandlingen. Jeg kan også helt klart mærke, at sind og krop er blevet oplivet, og meditationsoplevelserne er også meget bedre."

"At modtage Maharishi Ædelstenslysterapi er vidunderligt. Det er på samme tid afslappende og oplivende. Det opliver strømmen af lyksalighed i kroppen og bringer balance. Under forløbet fornemmede jeg, hvordan blokeringerne i kroppen opløstes, og en dejlig dyb følelse af balance, helhed og tilfredsstillelse bredte sig over det hele bagefter."